Политика на комплекс Форест Глейд

Дирекцията на комплекса и всички сътрудници на нашия екип, Ви приветстват най- сърдечно с Добре дошли в „Форест Глейд“!

Ние се стараем да направим вашата почивка приятна и пълноценна! Освен зимните забавления, които може да Ви предложи курорт Пампорово, околностите разполагат и с множество исторически забележителности, както и природни феномени, които са едно приятно изживяване, оставащо спомени за цял живот и ние с радост можем да Ви помогнем с организирането на пеши преходи поразлични маршрути, в карането на моторни шейниили АТВ с инструктор, да се потопите в едно офроуд приключение по зелените поляни на Родопите, конна езда или да Ви закараме до най- красивите кътчета в околността.


Всички наши гости ползват безплатно:

  • Безжичен интернет в целия хотел

  • Паркинг

  • Ски гардероб (за съхранение)

  • Външен Батут (функционира през летния сезон)

  • Велосипеди под наем за разходка из района (през лятото)

  • Детски кът

  • Трансфер до/от ски център Студенец през зимния сезон (08:30, 09:30, 15:30, 16:30)

  • + 20% отстъпка при наем на ски оборудване

  • Релакс център, който включва:

          - сауна,

          - парна баня,

          - релакс зона,

          - масажно студио,

          - джакузи,

          - басейн,

          - басейн със солена вода


Уважаеми гости! Целия екип на комплекса с радост ще Ви обслужи или ще Ви помогне с информация  в обявените часове:

Рецепция- от 08:00 часа до 22:00 часа

Лоби бар- от 08:00 часа до 22:00 часа

Релакс център- от 10:00 часа до 20:00 часа

Ресторант „Валко България“:

             От 08:00 часа до 14:00 часа

             От 18:00 часа до 22:00 часа
*закуските и вечерите се сервират на блок маса. При заявени под 20 броя, закуските и вечерите се сервират на сет меню!


Политика на комплекс „Форест Глейд“

Нашето желание е да получите най- доброто преживяване както от едно прекрасно кътче в Родопи планина, така и от нашите услуги. За да бъде почивката Ви комфортна и спокойна, ние сме Ви предложили следните политики и препоръки, с които учтиво Ви молим да се съобразявате!
ПРИСТИГАНЕ И ЗАМИНАВАНЕ

Настаняване- след 14:00 часа

Напускане- до 12:00 часа


РАННО ПРИСТИГАНЕ И КЪСНО НАПУСКАНЕ

Ако пристигате рано през деня и предпочитате да получите незабавен достъп до стаята си, ние препоръчваме да отбележите това в резервацията си, за да гарантираме незабавното настаняване, разбира се при условие, че комплексът има тази възможност!

В случай на късно напускане е необходимо да заявите предварително часът на освобождаване на помещението, разбира се ако комплекса има тази възможност, и допълнително се заплаща: до 18:00 часа- 5лв. на час; до 24:00  часа- 50% от стойността на нощувка, след 24:00 часа- стойността на нощувката по ценоразпис за периода.


ПОЧИСТВАНЕ ПО СТАИТЕ:

По стаите се извършва ежедневно почистване в часовете между 08:00 до 17:00 часа. Ако имате нуджа от нещо след 17:00 часа, моля попитайте на рецепцията. Спалното бельо и кърпите се сменят веднъж на три дни.


ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ.

В зоната за настаняване НЕ СЕ ПРИЕМАТ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ!


УВАЖАЕМИ ГОСТИ!

Молим да спазвате тишина в часовете от 23:00 часа до 07:00 часа!

Посудата в помещенията се измива от гостите, но ако желаете ние да се погрижим за това, обърнете се към рецепцията относно таксата!

Грижете се за имуществото и оборудването в комплекса!

За вашето удобство, всички необходими уреди в помещението са пуснати предварително. Молим Ви да не настройвате, включвате или изключвате електрическите уреди в банята. Ако сте забелязали, че има възникнал проблем, уведомете рецепцията!


За вашата безопасност!


ПАРКИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ:

Паркирането на личните автомобили се извършва на улицата в посока надолу, като колите се подреждат една зад друга в лявата лента. През зимния сезон около комплекса има опасност от падащ сняг, поради което Ви предупреждаваме да не спирате автомобилите си около сградата, ако това се случи и настъпи увреждане на автомобила Ви в последствие на падащ сняг, то ще бъде изцяло на Ваша отговорност и за Ваша сметка!


ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ:

На всеки етаж са разположени евакуационните планове, както и пожарогасители. Ако се открие пожар или дим, моля сигнализирайте на рецепция, като посочите етаж и номер на стаята или съответното място.


ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ- ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

Запазете спокойствие и следвайте инструкциите на персонала. Не изпадайте в паника. Останете на място, където и да сте.

В случай на земетресение се скрийте. Ако сте вътре, застанете под бюрото или масата, срещу вътрешна стена или под вътрешна врата. Стойте далеч от стъкла, прозорци и външни врати. Ако сте навън, останете далеч от сгради, тротоари и електрически кабели. Използвайте стълбите. Ако напуснете стаята си или сградата, бъдете сигурни, че персонала знае къде се намирате.